Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2022, 4

Bron: evolution.be
14-06-2022
Publicatiejaar: 2022 Editie: 4 (sep) Aantal pagina's: 26
  • Drankensector: Flink staaltje hordelopen voor brouwers, drankhandelaars en andere spelers
  • Wereldwijd duurzaam innoveren met mout
  • Een granennetwerk in het pajottenland
Bron: https://magazines.evolution.be/food-industry-september-2022/ - 12-09-2022
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen

Geselecteerde artikels (2)

Persartikel
Publicatiedatum 01-09-2022

Bier in blik is een transportmiddel: Duurzame blikjes met afritsbare plastiekwikkels bij brouwerij Van Honsebrouck uit Emelgem

“Mensen moeten beseffen dat bier in blik een duurzaam transportmiddel is”, zegt Frederic Boulez, commercieel directeur bij Kasteelbrouwerij Van Honsebrouck. “In een container kan je gemakkelijk 30% meer volume laden door te kiezen voor blikken, waardoor...
Persartikel
Publicatiedatum 01-09-2022

Drankensector: Flink staaltje hordelopen voor de brouwers, drankhandelaars en andere spelers

Eens de voet van het coronarempedaal leek voor de drankensector het licht aan het einde van de tunnel in zicht. Hoopte men toch. Maar het optimisme werd flink  getemperd door een reeks van obstakels: het uitbarsten van de oorlog in Oekraïne, de sluimerende...
Is editie van
Termen(2)
Voedingsindustrie
Uitgever(1)
EVOLUTION MEDIA GROUP