Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2023, 5

Bron: evolution.be
01-12-2023
Publicatiejaar: 2023 Editie: 5 (november)

Inhoud
06 Zuivelsector: een sector op zoek naar een juridisch kader
12 De Zuivelarij: stapsgewijs naar een doelgericht en gedigitaliseerd kwaliteitsmanagement
16 Alpro maakt flexibel gebruik van hernieuwbare energie
18 Keiemse kazen: de uitbouw van een krachtige merknaam
20 CSRD in aantocht: het hoe en waarom van ketendenken
22 Beheer van omgevingspathogenen toegevoegd aan richtlijnen voor autocontrole
26 De opkomst van de hybride voedingsbedrijven

Bron: Inhoud p 3 - 01-12-2023
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen

Geselecteerde artikels (4)

Vakartikel
Publicatiedatum 01-12-2023

De Belgische zuivelsector, een sector op zoek naar een juridisch kader

In 2023 werd de Belgische zuivelsector geconfronteerd met onvoorspelbaarheid, vergelijkbaar met 2022. Ondanks uitdagingen zoals de stikstofproblematiek blijft de sector veerkrachtig en legt hij sterk de nadruk op duurzaamheid en gezondheid. Toch is het merkwaardig...
Persartikel
Publicatiedatum 15-11-2023

CSRD in aantocht, het hoe en waarom van ketendenken

Elk zichzelf respecterend voedingsbedrijf heeft intussen een duurzaamheidsstrategie uitgewerkt. Naast de financiële rapportering is ook een weergave van de vooruitgang op het vlak van ESG intussen gemeengoed. Maar de duurzame ambities focussen zich vaak...
Persartikel
Publicatiedatum 15-11-2023

Keiemse Kazen, de uitbouw van een krachtige merknaam

Het Dischhof in Keiem is een kaasmakerij in de melk- en boterrijke streek rondom Diksmuide, die al vrij lang als een erkend biologisch bedrijf actief is. En om deze merknaam nog sterker uit te kunnen bouwen en te promoten, wordt er geleidelijk aan op een nieuwe...
Persartikel
Publicatiedatum 15-11-2023

Alpro maakt flexibel gebruik van hernieuwbare energie

Power2Heat is een nieuw project van voedingsproducent Alpro op zijn productiesite in Wevelgem, in samenwerking met burgercoöperatie Beauvent. Met een eigen duurzame warmte-krachtkoppelingcentrale vermindert de site van Alpro zijn jaarlijkse uitstoot met...
Is editie van
Termen(2)
Voedingsindustrie
Uitgever(1)
EVOLUTION MEDIA GROUP