Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2023, 2

Bron: evolution.be
21-04-2023
Publicatiejaar: 2023 Editie: 2 (april) Aantal pagina's: 24
  • De Belg houdt vast aan zijn saus
  • Hoe je industriële koelinstallatie optimaliseren?
  • ILVO bestudeert biofilms op contactoppervlakken, beter inzicht moet leiden tot effectievere bestrijdingsmethoden
  • Kwaliteit is de beste saus voor succes: Hoe Foodstroy - Delisauce bouwt aan hun food safety culture
Bron: https://magazines.evolution.be/food-industry-april-2023/ - 21-04-2023
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen

Geselecteerde artikels (1)

Persartikel
Publicatiedatum 03-04-2023

Hoe Brugse Foodstory - Delisauce bouwt aan Food Safety Culture: Kwaliteit is de beste saus voor succes

De fond van Foodstory – Delisauce is jarenlange keukenervaring. En dat proef je. Wat ooit begon als een sideproject van voormalig traiteur Tim Geers, is uitgegroeid tot een bloeiende kmo. Met de groei van het bedrijf is een goed gestructureerd kwaliteitsmanagement...
Is editie van
Termen(2)
Voedingsindustrie
Uitgever(1)
EVOLUTION MEDIA GROUP