Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2021, 2

Bron: evolution.be
25-06-2021
Publicatiejaar: 2021 Editie: 2 (juni) Aantal pagina's: 36
  • Vleesvervangers: een sterke groei heeft zich ingezet
  • Hygiënesluizen: fysieke scheiding tussen productiezones aangewezen
  • Koel- en vriescellen: welke koudemiddel kies je best?
Bron: Food Industry, 2021, 2 - 25-06-2021
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen

Geselecteerde artikels (2)

Persartikel
Publicatiedatum 25-06-2021

Vandemoortele gaat voor goed geolied kwaliteitsmanagement

Als kwaliteitsmanager binnen Vandemoortele denk je constant buiten je eigen kader. Vraag dat maar aan Christine Moneyn. Als Quality Manager Operations, Traded Goods  & Customer Relations staat zij samen met de rest van de organisatie borg voor een...
Persartikel
Publicatiedatum 12-06-2021

Lisa bij Fribona: "Standaard bood LISA van Claerhout Computer Enigineering alle functionaliteiten die we nodig hadden"

Bij Fribona kozen ze zeker niet voor de makkelijkste weg toen ze op zoek gingen naar het allerbeste ERP-pakket voor hun voedingsbedrijf. Na een eerste selectieronde  bleven er van de 10 kandidaten die hun product voorgesteld hadden nog drie over. Die...
Is editie van
Termen(2)
Voedingsindustrie
Uitgever(1)
Evolution Media Group bvba | Zulte