Projectinfo / Project
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Conquer

Conquer

Labels
Bron: POM West-Vlaanderen
02/12/2020
Met CONQUER wordt een krachtdadig antwoord geformuleerd op de uitzonderlijke bedreigingen die de Brexit inhoudt voor de West-Vlaamse economie, die is gekenmerkt door een zeer open karakter, ten volle opgenomen in mondiale waardeketens. Het grote aandeel kmo's in West-Vlaanderen vraagt bijkomend om een meer doorgedreven aanpak, op maat van betrokke…

Met CONQUER wordt een krachtdadig antwoord geformuleerd op de uitzonderlijke bedreigingen die de Brexit inhoudt voor de West-Vlaamse economie, die is gekenmerkt door een zeer open karakter, ten volle opgenomen in mondiale waardeketens. Het grote aandeel kmo's in West-Vlaanderen vraagt bijkomend om een meer doorgedreven aanpak, op maat van betrokken ondernemingen.

CONQUER zet daarom in op twee pijlers: een doelgroepgerichte benadering van de bestaande ondernemingen, met impactanalyse, adaptatieplan en implementatieplan, en een vrijwaring van noodzakelijke internationale toelevering via een actieve acquisitie, die het bestaande industriële ecosystemen versterkt.

Het project vormt een nieuwe en versterkte manier van samenwerking tussen POM West-Vlaanderen, Flanders Investment & Trade, TUA West, Voka - Kamer van Koophandel en UNIZO.

Bron: https://www.efro-projecten.be/nl/zoek-een-europees-project/conquer-845
Datum bronvermelding: 02/03/2021