Artikel - Vakartikel
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Kaas, een 100% West-Vlaams streekproduct?

Kaas, een 100% West-Vlaams streekproduct?

Oorspronkelijke titel Kaas, een 100% West-Vlaams streekproduct?
Publicatiedatum 10/11/2020
Labels
Is artikel van publicatie West-Vlaanderen Werkt 2020 3 Kaas van de bovenste plank (Pagina 54)
Absoluut! Met aandacht voor kleinschaligheid, smaak en authenticiteit zijn de West-Vlaamse kaasmakers zelfs beroemd buiten onze provinciegrenzen. Kaas maken is een traditionele ambacht met zorg voor kwaliteit, van koe tot rijpingskamer. Elke kaas heeft een unieke smaak en dat zorgt voor karaktervolle kaasproducten. In combinatie met andere 100% West…

Absoluut! Met aandacht voor kleinschaligheid, smaak en authenticiteit zijn de West-Vlaamse kaasmakers zelfs beroemd buiten onze provinciegrenzen. Kaas maken is een traditionele ambacht met zorg voor kwaliteit, van koe tot rijpingskamer. Elke kaas heeft een unieke smaak en dat zorgt voor karaktervolle kaasproducten. In combinatie met andere 100% West-Vlaams streekproducten zoals bier en wijn, komen onze kazen van eigen bodem nog meer tot hun recht. Een streekproduct om trots op te zijn!

Bron: West-Vlaanderen Werkt, 2020, 3, Kaas van de bovenste plank
Datum bronvermelding: 30/10/2020