Publicatie - Studie, onderzoeksrapport, analyse

Antidiscriminatiebeleid op sector- en organisatieniveau. Naar bewustzijn en gedeelde verantwoordelijkheid. Tussentijdse evaluatie van het non-discriminatiebeleid.

Oorspronkelijke titel: Antidiscriminatiebeleid op sector- en organisatieniveau. Naar bewustzijn en gedeelde verantwoordelijkheid. Tussentijdse evaluatie van het non-discriminatiebeleid
Bron: vlaanderen.be
31-03-2020
Publicatiejaar: 2020 Aantal pagina's: 184

Het rapport beschrijft wat het huidige beleid dat discriminatie op de arbeidsmarkt tegengaat, betekent voor sectoren en organisaties. Hoe en in welke mate stimuleert en ondersteunt dit beleid hen om hierrond actie te nemen? In welke mate gaan ze er effectief mee aan de slag? En hoe percipiƫren ze dit beleid?

Een onderzoek in opdracht van de Vlaamse minister bevoegd voor Werk en het departement Werk en Sociale Economie, in het kader van het VIONAonderzoeksprogramma.

Bron: https://www.vlaanderen.be/publicaties/antidiscriminatiebeleid-op-sector-en-organisatieniveau-naar-bewustzijn-en-gedeelde-verantwoordelijkheid-tussentijdse-evaluatie-van-het-non-discriminatiebeleid - 31-03-2020
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen
Is raadpleegbaar bij