Publicatie

Zoet, zout en zand: eetcultuur en culinair erfgoed op het strand

Oorspronkelijke titel: Zoet zout en zand, een recept voor een lekker dag aan zee
Bron: kusterfgoed.be
02-06-2025
Publicatiejaar: 2017 Aantal pagina's: 72

De publicatie "Zoet, zout en zand" is een eerbetoon aan de unieke eetcultuur op het Belgische strand. Deze rijk geïllustreerde uitgave van Kusterfgoed, in samenwerking met o.a. het Centrum Agrarische Geschiedenis (CAG) en lokale musea en heemkringen, documenteert het culinaire erfgoed dat onlosmakelijk verbonden is met een dagje aan zee.

Van boules de Berlin en babelutten tot garnalenbroodjes en strandpicknicks, het boek brengt verhalen, recepten, tips, portretten en anekdotes die samen een …

Bron: Deze tekst is automatisch gegenereerd door AI. Deze tekst kan onnauwkeurigheden bevatten. Controleer altijd op juistheid en actualiteit aan de bron. - 02-06-2025
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen