Publicatie - Studie, onderzoeksrapport, analyse
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Logistieke Poort West-Vlaanderen

Logistieke Poort West-Vlaanderen Bevat cijfers en/of statistieken

Jaar uitgave 2009
Issue 56
Labels
Aantal pagina's 82
Bron: wes.be
22/10/2020
De inhoud van deze publicatie werd gerealiseerd door WES en is de samenvatting van de provinciale studie Logistieke Poort West-Vlaanderen. De studie onderzoekt hoe West-Vlaanderen zich verder kan uitbouwen om logistieke activiteiten in de provincie te verankeren en uit te breiden. Hiervoor is de actuele situatie van de West-Vlaamse logistie‚Ķ

De inhoud van deze publicatie werd gerealiseerd door WES en is de samenvatting van de provinciale studie Logistieke Poort West-Vlaanderen.

De studie onderzoekt hoe West-Vlaanderen zich verder kan uitbouwen om logistieke activiteiten in de provincie te verankeren en uit te breiden.
Hiervoor is de actuele situatie van de West-Vlaamse logistieke markt geïnventariseerd en is een benchmarking uitgevoerd met andere vergelijkbare Europese regio's. Vervolgens zijn de kansrijke clusters voor logistiek geïdentificeerd, de logistieke missie en visies van de provincie weergegeven en is een concreet actieplan opgemaakt om logistiek uit te bouwen tot een strategische sector in West-Vlaanderen.