Organisatie - Vzw, vereniging of vrijwilligersorganisatie
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
WES (West-Vlaams Economisch Studiebureau) vzw | Brugge

WES (West-Vlaams Economisch Studiebureau) vzw | Brugge

Labels
Bron: wes.be
22/10/2020

WES Onderzoek en Advies is een IS0 9001 gecertificeerd multidisciplinair onderzoek- en adviesbureau dat op specifieke domeinen opdrachten uitvoert voor openbare besturen en private organisaties in binnen- en buitenland.

 

In 2020 meldde WES research and strategy en CityD uit Houthalen—Helchteren een nieuwe doorstart van de CityD—WES GROUP. WES, ook bekend onder wes research and strategy, is al ruim 60 jaar een vaste waarde op vlak van ruimtelijk-economisch onderzoek, strategievorming en marktonderzoek. De missie van WES bleef al die jaren dezelfde: op basis van up-…

In 2020 meldde WES research and strategy en CityD uit Houthalen—Helchteren een nieuwe doorstart van de CityD—WES GROUP.

WES, ook bekend onder wes research and strategy, is al ruim 60 jaar een vaste waarde op vlak van ruimtelijk-economisch onderzoek, strategievorming en marktonderzoek. De missie van WES bleef al die jaren dezelfde: op basis van up-to-date informatie, gerichte onderzoeken en passende strategieën en actieplannen overheidsorganisaties en bedrijven helpen om gepast in te spelen op veranderingen en opportuniteiten in de werk- en stadsomgeving. Begonnen als studiedienst van de provincie West-Vlaanderen, bedient WES vandaag tientallen bedrijven, steden en gemeenten, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties in binnen- en buitenland met bijzondere aandacht voor de vakgebieden toerisme, leisure, vastgoed en marktstrategie.

Bron: https://cityd-wes.be/over-ons/
Datum bronvermelding: 11/06/2020