Publicatie
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Lessons learned from boostcamp circular economie (8-12th september 2019)

Lessons learned from boostcamp circular economie (8-12th september 2019)

Jaar uitgave 2019
Labels
Aantal pagina's 23
Bron: vlaanderen-circulair.be
28/05/2020
Van 8 tot 12 september vond het Vlaanderen Circulair x Protopitch 3.0 Boostcamp plaats in Kortrijk. Tijdens deze interregionale  immersie-week in de circulaire economie gingen studenten en ondernemers aan de slag met de circulaire ideeën van morgen. Het event verbond deelnemers uit Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk via hun circulaire ideeën. Organ…

Van 8 tot 12 september vond het Vlaanderen Circulair x Protopitch 3.0 Boostcamp plaats in Kortrijk. Tijdens deze interregionale  immersie-week in de circulaire economie gingen studenten en ondernemers aan de slag met de circulaire ideeën van morgen. Het event verbond deelnemers uit Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk via hun circulaire ideeën. Organiserende partners waren Protopitch 3.0 (TUA West, OC West, Pictanovo, Wap’s Hub en LME (La Maison d’Entreprise)) en Vlaanderen Circulair.

Het werd een intense, leerrijke week. De deelnemers werden ondergedompeld in een bad van circulaire strategieën, ideeën,
methodes en technieken, ze werkten ideeën en concepten uit samen met hun peers tijdens de sessies en de workshops, en ze snoven inspiratie op bij de tientallen sprekers en ondernemers die tijdens de Soirée Circulaire en het Café Circulaire naar Kortrijk afzakten om te getuigen over hun circulaire projecten.

In dit e-book vind je een overzicht terug van het Boostcamp, en een reflectie erop, deels gebaseerd op de notities die de deelnemers na de Boostcamp deelden.

Bron: Voorwoord 'Lessons learned from boostcamp circular economie'
Datum bronvermelding: 28/05/2020