Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2021, 3: Brood & biscuiterie

Bron: Food Industry, 2021, 3
01-09-2021
Publicatiejaar: 2021 Editie: 3 (sept) Aantal pagina's: 36
  • Brood & Banket: wordt ons dagelijks brood duurder?
  • Algen & wieren bieden tal van mogelijkheden
  • Cogeneratie met WKK's: steeds belangrijker in de industrie
  • Beurzen starten terug op
Bron: Food Industry, 2021, 3 - 20-09-2021
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (1)

Persartikel
Publicatiedatum 01-09-2021

De bakkerijsector: ons dagelijks brood wordt ongetwijfeld duurder

"Alles wat op ons af komt is een uitdaging, en er komt veel op ons af." Zo luiden veel stemmen uit de bakkerijsector. Lockdowns behoren hopelijk tot het verleden, maar nu kampen de bedrijven die ons dagelijks brood en een stukje troost bakken met covid-gerelateerde...
Is editie van
Uitgever(1)
EVOLUTION MEDIA GROUP
Termen(2)
Voedingsindustrie