Publicatie - Studie, onderzoeksrapport, analyse

Analyse van de horecasector: Analyse du secteur horeca

Oorspronkelijke titel: Analyse van de horecasector = Analyse du secteur horeca
Bron: plan.be
09-10-2023
Publicatiejaar: 2004 Editie: 21-04 Aantal pagina's: 43
NL - FR

In deze studie wordt de Belgische horecasector onder de loep genomen. Naast een schets van de demografie van de ondernemingen wordt het belang van de horeca in de Belgische economie alsook de evolutie van de sector sedert het midden van de jaren 90 toegelicht. Wegens het arbeidsintensieve karakter van de productie van horecadiensten wordt hierbij bijzondere aandacht besteed aan het aspect werkgelegenheid. Voor deze studie werd een beroep gedaan op cijfermateriaal afkomstig uit de Nationale Reke…

Bron: https://www.plan.be/publications/publication-220-nl-analyse_van_de_horecasector - 09-10-2023
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen
Termen(3)
Sectoranalyses
Belgische statistieken
Tewerkstelling in de horeca
Auteur(4)
Valérie Deguel
Caroline Hambÿe
Bart Hertveldt
John Wera