Laatste update
17-11-2025
Bron: madeinwest-vlaanderen.be
30-06-2020
Bericht

Zes maanden na heropening ontvangt Hostellerie Kemmelberg (Heuvelland) eerste erkenning van Gault&Millau

Oorspronkelijke titel: Hostellerie Kemmelberg krijgt na zes maanden al erkenning bij Gault&Millau
Bron: madeinwest-vlaanderen.be
30-06-2020
Publicatiedatum: 14-11-2025

De herlancering gebeurde in maart 2025 onder leiding van de families De Nolf (Roularta) en Desmet (Decospan). Chef Maikel Rogie en souschef Maxence Vandersyppe zetten in op een verfijnde, seizoensgebonden keuken met lokale accenten. De jury, die de hostellerie 13 op 20 toekent, prees de productkennis, bordpresentatie en elegantie van de gerechten. General manager Elise Dewinter benadrukt de totaalervaring: comfort, gastronomie en natuur. Naast het restaurant profileert het hotel zich ook al…

Bron: https://www.made-in.be/west-vlaanderen/hostellerie-kemmelberg-krijgt-na-zes-maanden-al-erkenning-bij-gaultmillau/ - 17-11-2025