Artikel - Persartikel
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
ReNu2Farm krijgt verlenging: Dit Interreg North-West Europe-project ReNu2Farm draait om herwonnen meststoffen

ReNu2Farm krijgt verlenging: Dit Interreg North-West Europe-project ReNu2Farm draait om herwonnen meststoffen

Oorspronkelijke titel Project ReNu2Farm krijgt verlenging
Publicatiedatum 10-06-2021
Labels
Is artikel van Inagro vzw | Roeselare
Bron: inagro.be
01/01/2018
Het project ReNu2Farm draait om herwonnen meststoffen: meststoffen, al dan niet afkomstig uit mest, die een behandeling ondergingen waardoor hun bemestingswaarde stijgt. We onderzochten verschillende facetten van de technologieën en de herwonnen meststoffen die ze produceren voor de landbouw. Nu dit project stilaan zijn einde nadert, kregen de pro…

Het project ReNu2Farm draait om herwonnen meststoffen: meststoffen, al dan niet afkomstig uit mest, die een behandeling ondergingen waardoor hun bemestingswaarde stijgt. We onderzochten verschillende facetten van de technologieën en de herwonnen meststoffen die ze produceren voor de landbouw. Nu dit project stilaan zijn einde nadert, kregen de projectpartners een verlenging voor uitbreiding van de resultaten naar onder andere tuinbouw.

Het project kreeg de mogelijkheid om te reageren op een nieuwe oproep om succesvolle resultaten van projecten verder te verspreiden naar nieuwe doelgroepen. De aanvraag van ReNu2Farm werd goedgekeurd. Die nieuwe fase in het project loopt van april 2021 tot maart 2023.

Bron: https://www.inagro.be/Artikel/guid/7397
Datum bronvermelding: 11/06/2021