Artikel - Persartikel

Meli innoveert in honing in de mate van het mogelijke

Bron: foodprocess.be
24-08-2021
Publicatiedatum: 12-06-2020

Bij Meli in het West-Vlaamse Veurne verwerkt men op jaarbasis zo'n 11 miljoen kilogram aan honing. Het bedrijf beschikt hiervoor naar eigen zeggen over 16 miljard medewerkers; de bijen. CEO Koen Steurbaut streeft in zijn beleid een duurzame groei na, met aandacht voor mens en natuur. Tekenend is bijvoorbeeld de nieuwe, 'innovatieve', 100% Belgische honing, waarmee hij het lokale aspect en de duurzaamheidsambities wil onderstrepen. “Zo hoeft de honing van minder ver te komen en verlagen we dus on…

Bron: https://foodprocess.pmg.be/nl/dossier/EFPbe1912W00_00 - 09-07-2020
Online raadpleegbaar
Raadpleegbaar na registratie
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen
Auteur(1)
Wouter Verheecke