Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
KennisWest
Volledige catalogus
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink Permalink
Artikel - Vakartikel

Ambachtelijke of industriële chocolade?

Publicatiedatum: 01-01-2017
Digitaal in de collectie
Open Open digitaal bestand
Bestand
  • Download W-VL_Werkt_2017_1-Ambachtelijke_of_industriele_chocolade.pdfW-VL_Werkt_2017_1-Ambachtelijke_of_industriele_chocolade.pdf

Is artikel van publicatie (pagina: 32)

Tijdschrift
Publicatiejaar: 2017

West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: Dikke chocoladereep of klein pralientje? Chocolatiers in West-Vlaanderen

Geselecteerde artikels (21)
Logo
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Auteur(1)
Jan Bart Van In
Termen(3)
Chocoladesectoren
Cacao
West-Vlaanderen

Gerelateerde items

Vakartikel
01-01-2017
Daskalidès herstart chocoladeproductie vanuit Kuurne: met Didier Pynaert (ex-Neuhaus) als maître-chocolatier
Vakartikel
01-01-2017
In verwachting van chocolade
Vakartikel
01-01-2017
Sterk in ambacht, matig in industriële productie: positie van West-Vlaanderen in het Belgische chocoladelandschap
Vakartikel
01-01-2017
Wie zijn de grootste West-Vlaamse chocoladeverwerkers?: inzet op specialisatie en export
Persartikel
01-01-2017
Vlaamse bedrijven brullen in het buitenland: Leeuw van de Export 2017
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink Permalink
Over ons – Contact – Disclaimer – Privacy – Cookies – Raadpleging en auteursrecht – Toegankelijkheid
© 2025 Provincie West-Vlaanderen