Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Ambachtelijke of industriële chocolade?
Publicatiedatum:
01-01-2017
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
W-VL_Werkt_2017_1-Ambachtelijke_of_industriele_chocolade.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 32)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2017
West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: Dikke chocoladereep of klein pralientje? Chocolatiers in West-Vlaanderen
Geselecteerde artikels (21)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Termen
(2)
Chocoladesectoren
West-Vlaanderen (Beleidsregio)
Auteur
(1)
Jan Bart Van In
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2017
Daskalidès herstart chocoladeproductie vanuit Kuurne: met Didier Pynaert (ex-Neuhaus) als maître-chocolatier
Vakartikel
01-01-2017
In verwachting van chocolade
Vakartikel
01-01-2017
Sterk in ambacht, matig in industriële productie: positie van West-Vlaanderen in het Belgische chocoladelandschap
Vakartikel
01-01-2017
Wie zijn de grootste West-Vlaamse chocoladeverwerkers?: inzet op specialisatie en export
Persartikel
01-01-2017
Vlaamse bedrijven brullen in het buitenland: Leeuw van de Export 2017