Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Ambachtelijke of industriële chocolade?
Publicatiedatum:
01-01-2017
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
W-VL_Werkt_2017_1-Ambachtelijke_of_industriele_chocolade.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 32)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2017
West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: Dikke chocoladereep of klein pralientje? Chocolatiers in West-Vlaanderen
Geselecteerde artikels (21)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Auteur
(1)
Jan Bart Van In
Termen
(3)
Chocoladesectoren
Cacao
West-Vlaanderen
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2017
Daskalidès herstart chocoladeproductie vanuit Kuurne: met Didier Pynaert (ex-Neuhaus) als maître-chocolatier
Vakartikel
01-01-2017
In verwachting van chocolade
Vakartikel
01-01-2017
Sterk in ambacht, matig in industriële productie: positie van West-Vlaanderen in het Belgische chocoladelandschap
Vakartikel
01-01-2017
Wie zijn de grootste West-Vlaamse chocoladeverwerkers?: inzet op specialisatie en export
Persartikel
01-01-2017
Vlaamse bedrijven brullen in het buitenland: Leeuw van de Export 2017
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink