Artikel - Persartikel

16 top-CEO’s : Laat ons veilig ondernemen als horeca zaak in plaats van veilig stilstaan

Oorspronkelijke titel: 16 top-CEO’s Laat ons veilig ondernemen in plaats van veilig stilstaan
Bron: tijd.be
18-03-2021
Publicatiedatum: 18-03-2021

De CEO’s van 16 Belgische bedrijven vragen een ondubbelzinnig groen licht voor de heropening van de horeca op uiterlijk 1 mei. Bovendien vragen ze om af te stappen van de alles-of-nietshouding en oog te hebben voor de nood aan een gefaseerd openingsplan vanaf 1 april.

Bron: De Tijd 2021-03-18 p10 (Guido Vanherpe - CEO La Lorraine Bakery Group - Michel Moortgat - CEO Duvel Moortgat - Marc du Bois - CEO Spadel - Gabrielle Kalkwijk - CEO Ardo - Michel Delbaere - CEO Crop’s - Marc Van Herreweghe - CEO Mydibel Group - Guy Paternoster - CEO Tiense Suikerraffinaderij - Anthony Botelberge - Managing Director Frigilunch - Annick Van Overstraeten - CEO Le Pain Quotidien - Leo Borms - CEO La Confiance - Thierry Huet - CEO Desobry - Louis-Philippe Michielssen - CEO Vleeswaren L. Michielssen - Frédéric Rouvez - CEO Exki - Francis Debeuckelaere - Regional President Europe and Oceania Bacardi - Bernard Zacharias - CEO Distillerie Radermacher - Geert Vermeersch - CEO Colac) - 18-03-2021
Online raadpleegbaar
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan