Bron: De indirecte werkgelegenheid van de horeca (1995-2001)
20-02-2023
Publicatie

De indirecte werkgelegenheid van de horeca (1995-2001)

Bron: De indirecte werkgelegenheid van de horeca (1995-2001)
20-02-2023
Publicatiejaar: 2006 Aantal pagina's: 37

De werkgelegenheid is naast andere elementen een sleutelindicator om het belang
van een bedrijfstak in een economie te duiden.
Werkgelegenheidscijfers van bedrijfstakken hebben echter het nadeel dat zij de economische
werkelijkheid slechts gedeeltelijk weergeven. Uitbesteding van activiteiten is immers in vele
bedrijfstakken sinds meer dan tien jaar een belangrijk sociaal-economisch fenomeen. De
werkgelegenheid door uitbesteding en toeleveringsverbanden gecreëerd bij andere bedrijfstakken vormt een b…

Bron: De indirecte werkgelegenheid van de horeca (1995-2001), inleiding - 20-02-2023
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen
Termen(4)
Tewerkstelling in toerisme
Tewerkstelling in de horeca
Belgische ondernemingen
Auteur(1)
Erwin Eysackers