Publicatie - Studie, onderzoeksrapport, analyse

​​Duurzaamheidsmonitor van de horeca​

Bron: guidea.be
13-11-2025
Publicatiejaar: 2021 Aantal pagina's: 14

Deze publicatie brengt in kaart hoe toeristische ondernemers en hun klanten omgaan met duurzaamheid in de Vlaamse horeca- en logiessector. De inzichten komen uit een breed opgezet onderzoek met bevragingen bij 500 gasten van eet- en drinkgelegenheden, 500 logiesgasten, 132 horeca-uitbaters en 82 logiesexploitanten, aangevuld met zes focusgroepen. Het onderzoek werd uitgevoerd in 2023.

De belangrijkste thema’s zijn verantwoord ondernemen, duurzame producten en ecologische initiatieven. Zowel gast…

Bron: https://www.guidea.be/blog/artikel/Id/1238/Hoe-kijken-gasten-en-ondernemers-naar-duurzaamheid - 13-11-2025
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen
Termen(6)
Logies en toerisme
Horeca in Vlaanderen