KennisWest

POM West-Vlaanderen: jaarverslag 2018
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Publicatie - Jaarverslag van organisatie

POM West-Vlaanderen: jaarverslag 2018

Jaar uitgave 2019
Issue 2018
Labels
Aantal pagina's 84
Taal Nederlands
Met 'West Deal' tekende de Provincie West-Vlaanderen de strategische lijnen van haar economische beleid voor de periode 2013-2018 uit. Conform dat plan ontwikkelde POM West-Vlaanderen de voorbije zes jaar met haar uitgebreide netwerk van partners de basisvoorwaarden om de West-Vlaamse economie tot een sterke, toekomstgerichte en kennisgedreven eco…

Met 'West Deal' tekende de Provincie West-Vlaanderen de strategische lijnen van haar economische beleid voor de periode 2013-2018 uit. Conform dat plan ontwikkelde POM West-Vlaanderen de voorbije zes jaar met haar uitgebreide netwerk van partners de basisvoorwaarden om de West-Vlaamse economie tot een sterke, toekomstgerichte en kennisgedreven economie te transformeren. 

Vooreerst genereerde en coördineerde de POM succesvol Europese projecten. Daarbij participeerde zij als (co)promotor in een 27-tal economische projecten in diverse programma's, zoals Interreg en EFRO Vlaanderen. Met de projecten werd een bedrag van meer dan 85 miljoen euro gemobiliseerd, waarvan 40 miljoen Europese middelen. In die dynamiek investeerden POM West-Vlaanderen, kennisinstellingen en bedrijfswereld in de duurzame ontwikkeling en groei van de West-Vlaamse ondernemingen. 

Bron: Voorwoord