Publicatie - Tijdschrift

Ondernemers, 2023, 20 (15 december)

Bron: voka.be
04-01-2024
Publicatiejaar: 2023 Editie: 20 (15 december) Aantal pagina's: 48
Online raadpleegbaar
Fysiek in de collectie

Geselecteerde artikels (6)

Persartikel
Publicatiedatum 15-12-2023

Schilderdoekenmaker Claessens Canvas (Waregem) zet activiteiten extra in de verf met virtuele musea van klanten

Claessens Canvas produceert al 117 jaar schilderdoeken. Een tijdje geleden begon het bedrijf met een online community waarop schilders die met Claessens’ doeken werken, hun creaties virtueel kunnen exposeren.
Persartikel
Publicatiedatum 15-12-2023

Interview Jan Despiegelaere en Jos Claeys (Streekfonds West-Vlaanderen): “Ondernemers voelen dat ze steun moeten bieden aan mensen die het niet zo gemakkelijk hebben”

Al meer dan 20 jaar bouwt het Streekfonds West-Vlaanderen bruggen tussen organisaties en schenkers die zich sociaal engageren in onze provincie. Het Streekfonds zet projecten op met een focus op kansen zoekende kinderen en jongeren, ondersteunt sociale...
Persartikel
Publicatiedatum 15-12-2023

Feston Tailors (Koekelare) creëert hoogwaardige wollen dekens voor mens en dier

Michèle Lievens nam 3 jaar geleden LF Trading over, de onderneming van vader Filip en moeder Dorine. Vanuit LF Trading groeide Feston Tailors, dat zich focust op hoogwaardige wollen dekens voor honden en paarden.
Persartikel
Publicatiedatum 15-12-2023

Karel Sabbe (Anzegem) combineert ondernemen met ultralopen: "Start-up waar we op een geautomatiseerde manier lopers begeleiden"

"Bovendien gaat het grootste deel van mijn tijd naar mijn tandartspraktijk, die ik met mijn vrouw heb opgericht en die ik nu voortzet met collega tandarts-vennoot Delphine", aldus Sabbe.
Persartikel
Publicatiedatum 15-12-2023

Productiehuis Moonshot (Roeselare) lanceert met Planet Moonshot label voor eigen creaties

5 jaar na de start zet productiehuis Moonshot uit Roeselare nog steeds voluit in op de combinatie van video en animatie voor bedrijven. Maar om de creativiteit nóg vrijer te laten stromen, is er nu ook ‘Planet Moonshot’. “Het is dé manier om de verhalen...
Persartikel
Publicatiedatum 15-12-2023

IT-bedrijf Flagstone (Harelbeke) maakt nu ook software Wasteware voor de afvalindustrie

“Vanaf 2024 is een digitaal identificatieformulier verplicht voor bepaalde afvaltransporten. Wij zijn één van de leveranciers die de overheid daarvoor goedkeurde”, zegt bestuurder Jurgen Dekeyser.