Publicatie - Tijdschrift

Ondernemers, 2022, 2 (28 januari)

Bron: voka.be
31-01-2022
Publicatiejaar: 2022 Editie: 2 (28 januari) Aantal pagina's: 40
Online raadpleegbaar
Fysiek in de collectie

Geselecteerde artikels (7)

Persartikel
Publicatiedatum 28-01-2022

BMCC in Brugge neemt vliegende start ondanks corona

Met het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum op het Beursplein speelt de Brugse regio weer helemaal mee in de internationale MICE-wereld. Opmerkelijk: corona was geen spelbreker om de opleveringsdatum te halen én de agenda voor de komende maanden...
Persartikel
Publicatiedatum 28-01-2022

Howest doet onderzoek naar 'digital twins'

De Howest-onderzoeksgroepen rond ‘Digital Transformation Technologies’ hebben de wind in de zeilen. De komende 2 jaar zal het onderzoek naar de mogelijkheden van ‘digital twins’ de interesse in het onderzoeksdomein ongetwijfeld nog doen toenemen. “De...
Persartikel
Publicatiedatum 28-01-2022

Interview met Gil Dumarey van UpFresh (Fermette Food Group) uit Oostende

Een naamsverandering, nieuwe ambities en een verdubbeling van de logistieke capaciteit: onder extra muros-CEO Gil Dumarey legt het Oostendse UpFresh van de familie Depuydt de lat steeds hoger. Bedoeling: hét referentiebedrijf worden in de sector van de...
Persartikel
Publicatiedatum 28-01-2022

Cebeo uit Waregem kijkt uit naar voorzichtig ambitieuze groei

“Fantastisch”: zo verliep 2021 voor Cebeo volgens CEO Régis André, die één jaar geleden Alexander Dewulf opvolgde. De groothandel in elektrotechnisch materiaal evolueert als marktleider steeds meer naar een rol als totaalpartner en zet in de toekomst...
Persartikel
Publicatiedatum 28-01-2022

Arbeidsmarktkrapte lijkt in West-Vlaanderen niet te zullen afzwakken

Ook in 2022 blijft de grootste bekommernis voor onze bedrijven de krapte op de arbeidsmarkt. En die lijkt niet te zullen afzwakken, integendeel: de spanning op de arbeidsmarkt was nog nooit zo groot als nu. In West-Vlaanderen staat die spanning al helemaal...
Persartikel
Publicatiedatum 28-01-2022

Blanchisserie Dumoulin uit Komen blijft dankzij goede organisatie en innovatie op volle toeren draaien

Toen het coronavirus onze maatschappij en de gezondheidszorg midscheeps ramde, zaten ze ook bij Blanchisserie Dumoulin even met de handen in het haar. Erg lang duurde dat niet: door de sterk geautomatiseerde productie voor het wassen, drogen en afwerken...
Persartikel
Publicatiedatum 28-01-2022

Lekker Ann'ders uit Deerlijk behaalt biolabel

Het is hard werken, maar het leven oogt mooi voor Ann Vandenbroucke van Lekkers Ann’ders. Ze haalde een biolabel in huis voor haar bereide maaltijden, ze krikte de productie danig op en zette ook de eerste stappen op de Waalse markt