Organisatie - Onderneming
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
CSP (Cosco Shipping Ports) nv l Antwerpen - vestiging Zeebrugge

CSP (Cosco Shipping Ports) nv l Antwerpen - vestiging Zeebrugge

Labels
Bron: cspterminals.be
05/05/2020
De haven van Zeebrugge biedt directe toegang tot de Europese markt , het continent met de hoogste bevolkingsdichtheid. CSP Zeebrugge, gelegen in het hart van Europa, direct aan de open zee, sluit gemakkelijk aan op de belangrijkste scheepvaartroutes in Noordwest-Europa en kan de grootste containerschepen ter wereld bedienen. Er zijn eersteklas int…

De haven van Zeebrugge biedt directe toegang tot de Europese markt , het continent met de hoogste bevolkingsdichtheid. CSP Zeebrugge, gelegen in het hart van Europa, direct aan de open zee, sluit gemakkelijk aan op de belangrijkste scheepvaartroutes in Noordwest-Europa en kan de grootste containerschepen ter wereld bedienen. Er zijn eersteklas intermodale verbindingen beschikbaar, inclusief spoor en toegang tot de nationale en Europese snelwegsystemen .

De vestiging in Zeebrugge vermijdt congestie op zee en op het land, wat de kwaliteit van de dienstverlening aanzienlijk verbetert. Het is een kusthaven met uitstekende hubmogelijkheden naar het VK, Ierland, Scandinavië en de Baltische regio.

Bron: https://cspterminals.be/about/
Datum bronvermelding: 05/05/2020