Organisatie - Onderneming
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Barias bvba | Roeselare

Barias bvba | Roeselare

Labels
Bron: barias.be
20/04/2020
Barias is specialist in manueel en automatisch verpakken van diepgevroren en gekoelde voedingsproducten. Ze verpakken en herverpakken en bieden diverse mogelijkheden voor de afwerking van uw verpakkingen. Bovenop alle denkbare verpakkingsmogelijkheden heeft Barias ruime stockagemogelijkheden in gecertificeerde opslagruimtes, diepvries en gekoeld. …

Barias is specialist in manueel en automatisch verpakken van diepgevroren en gekoelde voedingsproducten. Ze verpakken en herverpakken en bieden diverse mogelijkheden voor de afwerking van uw verpakkingen. Bovenop alle denkbare verpakkingsmogelijkheden heeft Barias ruime stockagemogelijkheden in gecertificeerde opslagruimtes, diepvries en gekoeld.

Het bedrijf slaat letterlijk een brug tussen Staden en Roeselare, pal in de regio van de landbouwproductie en voedselverwerkende bedrijven. Onze lokale verankering garandeert niet alleen een lage footprint, maar zorgt ook voor een optimale samenwerking met onze toeleveranciers, de plaatselijke arbeidsmarkt en de buurt.

Bron: https://www.barias.be/nl/over-barias
Datum bronvermelding: 20/04/2020