Organisatie - Onderneming
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Daikin Europe nv | Oostende

Daikin Europe nv | Oostende

Labels
Bron: hpc2017.org
01/01/2018
Daikin is gespecialiseerd in de verkoop, de installatie en het onderhoud van klimaatbeheersystemen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Anno 2015 staat het bedrijf nationaal bekend als dé specialist en marktleider op het vlak van klimaatregeling en koploper wat betreft energierendement en innovatie. Als volledige dochteronde…

Daikin is gespecialiseerd in de verkoop, de installatie en het onderhoud van klimaatbeheersystemen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Anno 2015 staat het bedrijf nationaal bekend als dé specialist en marktleider op het vlak van klimaatregeling en koploper wat betreft energierendement en innovatie.

Als volledige dochteronderneming van Daikin Industries Limited, staat Daikin Europe N.V. (DENV) in voor de administratie, ontwikkeling, assemblage en verkoop van Daikin in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hethoofdkwartier is in Oostende gevestigd. Ze hebben Europese productiefaciliteiten in Plzen en Brno, Tsjechië, Güglingen, Duitsland en Hendek, Turkije.

Bron: https://www.daikin.be/nl_be/over-daikin/daikin.html
Datum bronvermelding: 01/01/2018