Organisatie - Onderneming
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
CNHI Belgium nv | Zedelgem

CNHI Belgium nv | Zedelgem

Labels
Bron: cnhindustrial.com
01/01/2018
CNH Industrial, beursgenoteerd op de NYSE, is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld, met merkenfamilies als Case, New Holland, Iveco en FPT Industrial. In de vestiging in Zedelgem worden oogstmachines (maaidorsers, hakselaars en balenpersen), hoofdzakelijk van het machinemerk New Holland Agriculture, geproduceerd…

CNH Industrial, beursgenoteerd op de NYSE, is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld, met merkenfamilies als Case, New Holland, Iveco en FPT Industrial.

In de vestiging in Zedelgem worden oogstmachines (maaidorsers, hakselaars en balenpersen), hoofdzakelijk van het machinemerk New Holland Agriculture, geproduceerd.  In totaal zijn ongeveer 2400 medewerkers aan de slag in de vele verschillende afdelingen: van ontwerp, productie, aankoop, financiën, IT en verkoop tot service- en trainingsondersteuning wereldwijd.

CNH Industrial is actief in 5 segmenten en heeft een gamma van 12 merken. De wereldwijde aanwezigheid is verspreid over 190 landen en 65.000 medewerkers zijn tewerkgesteld in 64 fabrieken en 50 onderzoeks- & ontwikkelingscentra. De CNH Industrial merken bieden hun klanten ook professionele financiële diensten aan bij de aankoop, het leasen of het huren van hun producten, evenals wisselstukken en serviceondersteuning.

Bron: http://cnh.heeft-nieuwe-jobs.be/
Datum bronvermelding: 01/01/2018