Organisatie - Onderwijs, opleidings- of informatiecentrum
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Syntra West vzw | Brugge

Syntra West vzw | Brugge

Labels
Bron: syntrawest.be
01/01/2018
Meer en beter leren ondernemen in de KMO, daar staat Syntra West voor. Syntra West biedt opleidingen in diverse sectoren aan, zowel in dag- als avondonderwijs, in zes campussen verspreid over heel West-Vlaanderen. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat je de kennis die je bij Syntra West opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen…

Meer en beter leren ondernemen in de KMO, daar staat Syntra West voor. Syntra West biedt opleidingen in diverse sectoren aan, zowel in dag- als avondonderwijs, in zes campussen verspreid over heel West-Vlaanderen. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat je de kennis die je bij Syntra West opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen. Syntra West leidt vooral medewerkers, kaderleden en bedrijfsleiders uit de KMO op, maar ook organisaties uit de social-profitsector en overheidsinstellingen doen een beroep op onze brede knowhow.

Het opleidingsinstituut werd in 1960 opgericht onder de naam Vormingsinstituut voor KMO. Sinds 2002 draagt het de naam Syntra West. In maart 2005 behaalde Syntra West de ISO-certificatie voor de hele organisatie.

Bron: https://syntrawest.be/syntra-opleidingen
Datum bronvermelding: 24/06/2021