Organisatie - Wetenschappelijke instelling of onderzoekscentrum
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Ostend DroneHub vzw | Oostende

Ostend DroneHub vzw | Oostende

Labels
Bron: ostenddronehub.be
07/06/2021
Oostende wil met Ostend Dronehub, een kenniscentrum voor professionele drones, dé referentiestad voor internationale drone innovatie worden.  De oprichting van Ostend Dronehub kadert binnen de strategische doelstelling van Stad Oostende waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd: Oostende als innovatiepool voor nieuwe industrieën. De internationale…

Oostende wil met Ostend Dronehub, een kenniscentrum voor professionele drones, dé referentiestad voor internationale drone innovatie worden. 

De oprichting van Ostend Dronehub kadert binnen de strategische doelstelling van Stad Oostende waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd: Oostende als innovatiepool voor nieuwe industrieën. De internationale activiteiten van Ostend Dronehub moeten de positie in de top van Europa op het vlak van innovatief drone onderzoek en drone toepassingen verder verankeren. Met de oprichting van Ostend Dronehub volgt Oostende de visie en ambitie van de provincie West-Vlaanderen / Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij om in West-Vlaanderen meerdere drone ports op te richten die complementair met elkaar kunnen functioneren.

 

Bron: https://www.ostenddronehub.be
Datum bronvermelding: 07/06/2021