Organisatie - Onderneming
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Belgian Pork Group nv | Staden

Belgian Pork Group nv | Staden

Labels
Bron: belgianporkgroup.com
17/02/2021
Belgian Pork Group staat garant voor een duurzame productie van varkensvlees, van boer tot consument. Belgian Pork Group is een netwerk van 7 Belgische bedrijven die gespecialiseerd zijn in het slachten, versnijden en verder verwerken van kwaliteitsvol varkensvlees. Jaarlijks wordt zo’n 420.000 ton varkensvlees verwerkt, waarvan een belangrijk dee…

Belgian Pork Group staat garant voor een duurzame productie van varkensvlees, van boer tot consument. Belgian Pork Group is een netwerk van 7 Belgische bedrijven die gespecialiseerd zijn in het slachten, versnijden en verder verwerken van kwaliteitsvol varkensvlees. Jaarlijks wordt zo’n 420.000 ton varkensvlees verwerkt, waarvan een belangrijk deel wordt geëxporteerd naar meer dan 50 landen wereldwijd.

Met meer dan 1.600 werknemers en een omzet van ongeveer 750 miljoen euro is Belgian Pork Group de grootste slacht- en versnijdingsroep in België. Het beheersen van de ganse keten in de verwerking van varkensvlees, en de specialisatie en automatisatie van de verschillende verwerkingseenheden bieden unieke mogelijkheden aan de klanten van Belgian Pork Group. Om onze productieprocessen te borgen, investeren we continu in onze infrastructuur en intensief kwaliteitsmanagement.

Bron: https://www.belgianporkgroup.com/nl/over-belgian-pork-group
Datum bronvermelding: 17/02/2021