Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Why restaurants fail
Publicatiedatum:
01-01-2005
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 304-322)
Publicatie
Publicatiejaar:
2005
Cornell Hotel & Restaurant Administration Quarterly, 2005, 3
Geselecteerde artikels (3)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Termen
(2)
Eetgelegenheden
Horeca
Auteur
(4)
H.G. Parsa
John T. Self
David Njite
Tiffany King
Gerelateerde items
Persartikel
06-04-2024
Studenten komen van heinde en verre om koksopleiding te volgen in Brugge
Persartikel
17-12-2021
Gastro Bar Reyhuys in Roeselare nieuwkomer in Gault&Millau: “Lekker tafelen in huiselijke sfeer”
Persartikel
01-12-2021
Taverne James in Oostende van Tom Labens: “We brengen onze beroemde garnaalkroketten terug naar Oostende”
Persartikel
18-03-2021
Één op de twee cafés en restaurants is virtueel failliet door corona
Persartikel
20-10-2020
Zaakvoerder uit Brugge uit ongenoegen over horecasluiting door corona in koeien van letters