Artikel - Persartikel
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Twintig jaar na ongeval wordt campagne tegen modder op de weg in West-Vlaanderen opgevoerd: “Sensibilisering en signalisatie zijn onvoldoende"

Twintig jaar na ongeval wordt campagne tegen modder op de weg in West-Vlaanderen opgevoerd: “Sensibilisering en signalisatie zijn onvoldoende"

Oorspronkelijke titel Twintig jaar na ongeval wordt campagne opgevoerd: “Moet properder én veiliger”
Publicatiedatum 13-10-2021
Labels
Is artikel van periodiek Het Nieuwsblad
Bron: nieuwsblad.be
13/10/2021
Landbouwverkeer kost elk jaar het leven aan één West-Vlaming. “Nog één te veel”, stelt gouverneur Carl Decaluwé, die de 'herfstcampagne' tegen modder op de weg stevig uitbreidt. De campagne bestaat 20 jaar en werd opgestart na een tragisch ongeval, waarbij KSA-leider Valentijn Labaere overleed. Zijn broers “zweefden tussen hemel en aarde”, maar k…

Landbouwverkeer kost elk jaar het leven aan één West-Vlaming. “Nog één te veel”, stelt gouverneur Carl Decaluwé, die de 'herfstcampagne' tegen modder op de weg stevig uitbreidt. De campagne bestaat 20 jaar en werd opgestart na een tragisch ongeval, waarbij KSA-leider Valentijn Labaere overleed. Zijn broers “zweefden tussen hemel en aarde”, maar kunnen het nu nog navertellen, met een duidelijke waarschuwing. “Sensibilisering en signalisatie alleen zijn onvoldoende.”

 

Bron: Het Nieuwsblad 2021-10-13 p3 (Thijs Pattyn)
Datum bronvermelding: 13/10/2021