Artikel - Persartikel

Nederlandse The Seaweed Company, haalde Colruyt Group aan boord: “We zijn een impactbedrijf, dus moeten we de lat hoog leggen”

Oorspronkelijke titel: Deze Nederlandse zeewierproducent, één van de grootste van Europa, haalde Colruyt Group aan boord: “We zijn een impactbedrijf, dus moeten we de lat hoog leggen”
Bron: bloovi.be
29-05-2020
Publicatiedatum: 20-06-2022

Alle goede dingen lijken vandaag uit de zee te komen: zeegras is één van de grootste CO2-stofzuigers op de planeet, Colruyt werkt aan een zeeboerderij en offshore windenergie blaast ons richting duurzame toekomst. En dan is er nog het Nederlandse The Seaweed Company, dat de tot nog toe al te weinig benutte duurzame mogelijkheden van zeewier wil exploiteren. Zelfverklaarde SeaEO Joost Wouters geeft ons een stand van zaken. “De afgelopen vier jaar vormden één grote levensles.”

Bron: https://www.bloovi.be/artikels/stories/2022/deze-nederlandse-zeewierproducent-een-van-de-grootste-van-europa-haalde-colruyt-group-aan-boord-we-zijn-een-impactbedrijf-dus-moeten-we-de-lat-hoog-leggen - 20-06-2022
Online raadpleegbaar