Artikel - Persartikel

Knokse Delino evolueerde van keurslager tot sauzenfabrikant: “Alles begon met de préparésaus van vader”

Oorspronkelijke titel: Delino: van keurslager tot sauzenfabrikant “Alles begon met de préparésaus van vader”
Bron: roularta.be
19-03-2019
Publicatiedatum: 03-05-2019

Iedereen kent Heinz ketchup of mayonaise van Calvé, maar veel minder geweten is dat er ook in Knokke een sauzenproducent is. Wat begon vanuit de keurslagerij van wijlen Guido Denys is nu een bedrijf met 35 werknemers dat jaarlijks 7.500 ton aan sauzen produceert, goed voor een omzet van 12 miljoen euro. En elk jaar komt Delino, zo heet het familiebedrijf, op de markt met iets nieuws.

Bron: Krant van West-Vlaanderen/Brugsch Handelsblad Brugge - 03 Mei 2019 - 03-05-2019
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen