KennisWest

Cornquet zet in op glutenvrije maïskroketten
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Artikel - Vakartikel

Cornquet zet in op glutenvrije maïskroketten

Publicatiedatum 01/09/2018
Labels
Taal Nederlands
Is artikel van publicatie West-Vlaanderen Werkt 2018 3: Pientere starters (Pagina 26-27)
Vechten tegen de bierkaai: dat gevoel heeft Sietse Van Haute bij de commercialisering van zijn nochtans al bekroonde product. De kok en zaakvoerder van Cornquet bvba bedacht zelf het recept voor glutenvrije maïskroketten, maar krijgt heel moeilijk deuren van verkoopkanalen geopend. “Groothandelaars en grote supermarkten zouden zelf meer inspanning…

Vechten tegen de bierkaai: dat gevoel heeft Sietse Van Haute bij de commercialisering van zijn nochtans al bekroonde product. De kok en zaakvoerder van Cornquet bvba bedacht zelf het recept voor glutenvrije maïskroketten, maar krijgt heel moeilijk deuren van verkoopkanalen geopend. “Groothandelaars en grote supermarkten zouden zelf meer inspanningen moeten doen om innovaties te promoten”, vindt de Tieltenaar.

Bron: Uit artikel