Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Co-branding strategy in the restaurant industry
Publicatiedatum:
01-01-2001
EN
Nr. 1/2
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 45-61)
Publicatie
Publicatiejaar:
2001
Journal of Hospitality & Leisure Marketing, 2001, 1/2
Geselecteerde artikels (19)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Termen
(2)
Marketingcampagnes
Restaurants
Auteur
(2)
Hahm Sung-Pil
Mahmood A. Khan
Gerelateerde items
Persartikel
31-05-2024
Gastro Henri verkozen tot restaurant van het jaar
Persartikel
25-05-2024
Steeds meer restaurants kiezen voor elektronisch drinkgeld, etiquette stelt fooi van 5% als norm
Persartikel
25-05-2024
Interview sterrenchef Willem Hiele (Restaurant Willem Hiele Oudenburg) over zijn successen en tegenslagen
Persartikel
24-05-2024
Koksijds restaurant Carcasse in top vijf van beste steakrestaurants ter wereld
Persartikel
17-10-2023
Fort Napoleon (vakjury) en Restaurant North (publieksprijs) verkozen tot beste garnaalkroketten van Oostende