Artikel - Persartikel

Boem PATAT... Het project Sucr'eau is goed gestart!

Bron: flandersfood.com
01-01-2018
Publicatiedatum: 29-01-2020

Op 21 januari was het eindelijk zover...Het open event van het project Sucr'eau vond op die dag plaats in Kortrijk. Zo'n 45-tal deelnemers uit verschillende sectoren kregen de kans om kennis te maken met de mogelijkheden van waterhergebruik tijdens het blancheren in de aardappelverwerkende industrie. 

Al jaren zet aardappelverwerker Agristo actief in op intern waterhergebruik. Zo vertelde Ruben Devos, proces innovatie manager van Agristo, dat het bedrijf het water van de Leie gebruikt in hun pro

Bron: https://www.flandersfood.com/artikel/2020/openeventsucreau?utm_source=FF+User+List&utm_campaign=407e432f61-EMAIL_CAMPAIGN_2020_0 - 07-02-2020
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen