Oproep
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Subsidie-oproep onderzoeksinfrastructuur hogescholen

Subsidie-oproep onderzoeksinfrastructuur hogescholen

Labels
Bron: vlaio.be
25/05/2020
Hogescholen zijn een belangrijke actor binnen het Vlaamse innovatielandschap. Ze creëren nieuwe kennis en expertise die kmo’s kan helpen met praktijkgerichte uitdagingen. Via Blikopener zet VLAIO in op het ontsluiten van de innovatiekennis van hogescholen en op het versterken van de samenwerking tussen de hogescholen en bedrijven. Een eerste oproe…

Hogescholen zijn een belangrijke actor binnen het Vlaamse innovatielandschap. Ze creëren nieuwe kennis en expertise die kmo’s kan helpen met praktijkgerichte uitdagingen. Via Blikopener zet VLAIO in op het ontsluiten van de innovatiekennis van hogescholen en op het versterken van de samenwerking tussen de hogescholen en bedrijven.

Een eerste oproep voor financiële ondersteuning van nieuwe onderzoeksinfrastructuur of verbetering van bestaande infrastructuren is nu gelanceerd. De infrastructuur moet aan de hogeschool onderzoek faciliteren dat aansluit bij volgende thema’s: digitalisering, circulaire economie/duurzaamheid, en energie/klimaat.

De Vlaamse Regering heeft een budget van 2 miljoen euro ter beschikking gesteld. Hogescholen kunnen tussen 17 augustus 2020 en 15 september 2020 een aanvraag indienen.

Bron: https://www.vlaio.be/nl/nieuws/subsidie-oproep-onderzoeksinfrastructuur-hogescholen
Datum bronvermelding: 25/05/2020