KennisWest

Smart Services Bridge : een slimme brug tussen bedrijven en hogescholen
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Oproep

Smart Services Bridge : een slimme brug tussen bedrijven en hogescholen

Labels
Bron: ssbridge.eu
Smart Services Bridge slaat een slimme brug tussen bedrijven en hogescholen én tussen West-Vlaanderen en Zeeland Door toenemende concurrentie uit binnen- en buitenland staan West-Vlaanderen en Zeeland voor een grote economische uitdaging. Om dit probleem duurzaam op te lossen, zijn slimme en structurele samenwerkingen nodig via een innovatie-e…

Smart Services Bridge slaat een slimme brug tussen bedrijven en hogescholen én tussen West-Vlaanderen en Zeeland

Door toenemende concurrentie uit binnen- en buitenland staan West-Vlaanderen en Zeeland voor een grote economische uitdaging. Om dit probleem duurzaam op te lossen, zijn slimme en structurele samenwerkingen nodig via een innovatie-ecosysteem.

Het project Smart Services Bridge slaat de brug tussen kmo’s of mkb’s en de West-Vlaamse hogescholen VIVES en Howest en het Zeeuwse HZ University of applied sciences.


Wil je als ondernemer snel de brug nemen naar slimme innovatie en valorisatie? Volg een innovatie- en/of valorisatietraject​.

Met de kostenloze maar kostbare innovatie- en valorisatietrajecten van Smart Services Bridge krijgt jouw onderneming snel toegang tot samenwerking met hogescholen. Registreer je snel en geniet van gratis begeleiding om innovaties slim te implementeren in jouw product en/of dienst!

In dit project volgen 60 kleine of midddelgrote bedrijven een samenwerkingstraject met Howest (West-Vlaanderen), VIVES (West-Vlaanderen) of HZ University of Applied Sciences (Zeeland).

(* Start- en einddatum onbekend)

Bron: ssbridge.eu