KennisWest

projectoproep voor ICON-projecten (Interdisciplinair Coöperatief Onderzoek)
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Oproep

projectoproep voor ICON-projecten (Interdisciplinair Coöperatief Onderzoek)

Labels
Gefinancierd door Vlaamse overheid
Bron: vlaio.be
Voor wie? Vlaamse bedrijven & onderzoeksorganisaties Bedrag Typisch 50% voor het bedrijfsdeel, 100% voor het onderzoeksdeel Voor wat? ICON-projecten met focus op AI ICON (Interdisciplinair Coöperatief Onderzoek) is een formule voor vraaggedreven, coöperatief onderzoek. Multidisciplinaire onderzoeksteams van wetenschappers, industriepa…
Voor wie?
Vlaamse bedrijven & onderzoeksorganisaties
Bedrag
Typisch 50% voor het bedrijfsdeel, 100% voor het onderzoeksdeel
Voor wat?
ICON-projecten met focus op AI

ICON (Interdisciplinair Coöperatief Onderzoek) is een formule voor vraaggedreven, coöperatief onderzoek. Multidisciplinaire onderzoeksteams van wetenschappers, industriepartners en/of social-profitorganisaties werken samen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die daarna hun weg vinden in het marktaanbod van de deelnemende partners.

Met de thematische ICON projecten artificiële intelligentie (AI-ICON) wil VLAIO de brug slaan tussen onderzoeksresultaten op vlak van artificiële intelligentie en toepassingen hiervan in het Vlaamse bedrijfsleven. Er wordt prioriteit gegeven aan projecten met een grote meerwaarde voor Vlaanderen, aan projecten die sterk aansluiten bij het onderzoeksprogramma AI Vlaanderen, en aan projecten die sterk gerelateerd zijn aan AI.

Bron: vlaio.be