KennisWest

Webinar: The Art of Flexible Thinking
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Evenement - Webinar

Webinar: The Art of Flexible Thinking

Labels
Bron: voka.be
Wist u dat Apple, Netflix en Microsoft er in slaagden door te breken in tijden van economische chaos? Deze iconische bedrijven hebben allemaal iets gemeen: hun vermogen om flexibel te denken en hun strategie aan te passen aan nieuwe marktomstandigheden. Nu is flexibel denken belangrijker dan ooit. De veranderingen die teweeggebracht worden door he…

Wist u dat Apple, Netflix en Microsoft er in slaagden door te breken in tijden van economische chaos? Deze iconische bedrijven hebben allemaal iets gemeen: hun vermogen om flexibel te denken en hun strategie aan te passen aan nieuwe marktomstandigheden. Nu is flexibel denken belangrijker dan ooit. De veranderingen die teweeggebracht worden door het coronavirus zijn ongezien en bedrijven die zich kunnen aanpassen of indien nodig zelfs heruitvinden, hebben de meeste kans om sterker uit de crisis te komen.

Gastsprekers :

Sophie Boutelegier en Jo Detavernier.

Sophie helpt bedrijven een sterke internationale groeistrategie uit te werken en deze te implementeren op een snelle en efficiënte manier. Ze heeft gewoond en gewerkt in Europa, Azië, Zuid- en Noord-Amerika en heeft op die manier een uniek begrip van internationale business practices. Na een carrière bij verschillende multinationals, richtte ze Expandify op in Silicon Valley, Californië.

Jo werkte de voorbije 15 jaar bij verschillende Brusselse PR-kantoren en is sinds vijf jaar aan de slag in Austin, Texas, waar hij zijn eigen PR-agentschap, Detavernier Strategic Communication, opgericht heeft.

Bron: voka.be