Evenement - Infosessie - Webinar
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Webinar : Opleiden kan je leren: Leren en technologie, een 'match made in heaven'?

Webinar : Opleiden kan je leren: Leren en technologie, een 'match made in heaven'?

Labels
De participatiegraad in Vlaanderen bij levenslang leren en opleiding is bedroevend laag. In een kenniseconomie zoals de onze is continu bijblijven nochtans essentiële om de economische groei en de arbeidsproductiviteit op peil te houden, zeker in een context zullen worden gewijzigd. Levenslang leren maakt mensen wendbaar en dat zullen we nodig heb…

De participatiegraad in Vlaanderen bij levenslang leren en opleiding is bedroevend laag. In een kenniseconomie zoals de onze is continu bijblijven nochtans essentiële om de economische groei en de arbeidsproductiviteit op peil te houden, zeker in een context zullen worden gewijzigd. Levenslang leren maakt mensen wendbaar en dat zullen we nodig hebben. In deze 10-delige reeks reiken ze handvaten aan de ondernemingen om de omslag naar de toekomst te maken met sterke, opgeleide werknemers.

Technologie evolueert snel. Dit heeft een grote impact op ons dagelijkse leven en op het leren binnen organisaties. Hoe gaan organisaties hiermee om? En wat met de medewerkers zelf? Hoe ziet dat leren eruit en wat zijn de ingrediënten van een impactvol, moderne leertraject?

Spreker:

Mathias Vermeulen (zaakvoerder Winston Wolfe) is gebeten door leren en gepassioneerd door technologie en trends. De combinatie van beide onderwerpen zorgt dan ook voor een boeiende cocktail, wat noodzakelijk is in een modern L & D-beleid binnen organisaties. Geregeld geeft hij keynotes, sessies en workshops hieromtrent, zowel in het binnen- als buitenland.

Bron: voka.be