KennisWest

Inspire Healthcare Event 2019
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Evenement

Inspire Healthcare Event 2019

Labels
Organisatie In4care vzw | Leuven
In samenwerking met Zorgnet-Icuro vzw | Brussel
Ben je actief in de ziekenhuiswereld, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg of in een voorziening voor mensen met een beperking?  Wil je de vinger aan de innovatie-pols houden? Inspiratie vinden om je organisatie toekomstbestendig maken?  Of lever je met je start-up of onderneming innovatieve diensten/producten aan de zorg…
Ben je actief in de ziekenhuiswereld, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg of in een voorziening voor mensen met een beperking?  Wil je de vinger aan de innovatie-pols houden? Inspiratie vinden om je organisatie toekomstbestendig maken? 
Of lever je met je start-up of onderneming innovatieve diensten/producten aan de zorgsector? Wil je in contact komen met sleutelfiguren uit zorg en welzijn?
Ontmoet elkaar,  laat je inspireren en spring samen de zorg van overmorgen tegemoet! 
Laat je tijdens het festival van de zorginnovatie prikkelen door verrassende sprekers uit binnen -en buitenland, ontmoet  er andere zorghelden en health pioniers op de belevenisbeurs met 50 standen, put inspiratie uit de beste praktijken uit de zorgsector, dompel je onder in ethische vraagstukken en geniet van  stand-up comedy van de bovenste plank.