KennisWest

Exponential Talks: stoom u klaar voor de wereld van morgen
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Evenement

Exponential Talks: stoom u klaar voor de wereld van morgen

Labels
Creativiteit wint aan belang, zo blijkt uit onderzoek van het World Economic Forum waar creativiteit uitblinkt als één van de topskills voor de jobs van de toekomst. U heeft een sterk product- en dienstenaanbod? Top! Maar in een tijdperk van innovatie-explosie maakt u daar niet langer het verschil mee. Investeer ook in een creatieve bedrijfscultuu…

Creativiteit wint aan belang, zo blijkt uit onderzoek van het World Economic Forum waar creativiteit uitblinkt als één van de topskills voor de jobs van de toekomst. U heeft een sterk product- en dienstenaanbod? Top! Maar in een tijdperk van innovatie-explosie maakt u daar niet langer het verschil mee.

Investeer ook in een creatieve bedrijfscultuur. Innoveren doet u niet alleen. Creëer een werkomgeving die zin voor initiatief aanspoort. Een cultuur die leren, creëren én experimenteren centraal stelt.

Maar hoe krijgt u dat bolgewerkt? Op welke manier stimuleert u vernieuwing in alle hoeken van uw organisatie en wat is essentieel in het vernieuwingsproces? Keynote spreker Pieter Daelman geeft u alvast de nodige bouwstenen.