KennisWest

COVATTI-project | Kick-off : Wat betekent COVATTI voor onze maatwerkbedrijven?
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Evenement

COVATTI-project | Kick-off : Wat betekent COVATTI voor onze maatwerkbedrijven?

Labels
Onze West-Vlaamse maatwerkbedrijven blijven excelleren in ‘human centered production‘. Ze ervaren dagelijks dat innovatie noodzakelijk is om de steeds hogere complexiteit van de markt te ondervangen voor hun doelgroepwerknemers. Daarom zetten ze technologie in als hefboom om moeilijk werk eenvoudiger te maken en mensen op de werkvloer te versterke…

Onze West-Vlaamse maatwerkbedrijven blijven excelleren in ‘human centered production‘. Ze ervaren dagelijks dat innovatie noodzakelijk is om de steeds hogere complexiteit van de markt te ondervangen voor hun doelgroepwerknemers. Daarom zetten ze technologie in als hefboom om moeilijk werk eenvoudiger te maken en mensen op de werkvloer te versterken.

Waar het TTI-project onze West-Vlaamse maatwerkbedrijven omvormde tot voorlopers op het vlak van operatorondersteunende technologieën in de maakindustrie, gaat het COVATTI-project nog een stapje verder.

Met het Shared Engineering Bureau, een uniek concept in Vlaanderen, trekt 4Werk volop de kaart van kennisdeling onder zijn leden. Tegelijk maakt 4Werk hiermee de brug naar de maakindustrie waar deze nieuwe technologieën werkbaar werk mogelijk maken voor operatoren op industriële werkvloeren.