KennisWest

Zevende jaargang ‘De Testkaravaan komt er aan!’ breidt uit en vernieuwt
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Bericht

Zevende jaargang ‘De Testkaravaan komt er aan!’ breidt uit en vernieuwt

Publicatiedatum 12/09/2019
Labels
Taal Nederlands
Om nog beter tegemoet te komen aan de vragen van bedrijven en gemeenten verruimt de Provincie West-Vlaanderen de vloot van duurzame vervoersmiddelen met een nieuw type fiets: de Onderwaterfiets.De Provincie trekt ook de doelgroep verder open naar KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen). Dat maakt ze bekend in het kader van de Week van de Mobil…

Om nog beter tegemoet te komen aan de vragen van bedrijven en gemeenten verruimt de Provincie West-Vlaanderen de vloot van duurzame vervoersmiddelen met een nieuw type fiets: de Onderwaterfiets.
De Provincie trekt ook de doelgroep verder open naar KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen). Dat maakt ze bekend in het kader van de Week van de Mobiliteit die dit jaar plaats vindt van 16 tot 22 september.

‘De Testkaravaan komt er aan!’ werd gelanceerd in 2014: eerst bij bedrijven, later ook bij gemeenten. De Provincie stelt gratis een vloot van inmiddels 86 duurzame vervoermiddelen ter beschikking. Werknemers van bedrijven en inwoners van gemeenten kunnen zo gedurende twee weken testen en uitzoeken of ze werkelijk altijd de wagen nodig hebben voor hun verplaatsingen. Het uitgangspunt is dus het ‘test het uit’-principe.