Bericht
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
POM West-Vlaanderen in zee met Portilog voor opleidingsaanbod dat focust op Zeebrugge

POM West-Vlaanderen in zee met Portilog voor opleidingsaanbod dat focust op Zeebrugge

Publicatiedatum 01-10-2019
Labels
Bron: POM West-Vlaanderen
02/12/2020
Portilog, het opleidingscentrum voor havengebonden en logistieke bedrijven, breidt hun huidig opleidingsaanbod in Brugge en Zeebrugge uit met een aantal specifieke havengebonden opleidingen. Uiteenlopende thema's als internationale handel, gevaarlijke lading en douane vormen de basis voor een interessant opleidingsjaar. Ook het thema digitale tran…

Portilog, het opleidingscentrum voor havengebonden en logistieke bedrijven, breidt hun huidig opleidingsaanbod in Brugge en Zeebrugge uit met een aantal specifieke havengebonden opleidingen. Uiteenlopende thema's als internationale handel, gevaarlijke lading en douane vormen de basis voor een interessant opleidingsjaar. Ook het thema digitale transformatie kan uiteraard niet ontbreken.

In het kader van het fysieke internet bieden de opleidingen 'Data-analyse voor haven en logistiek' en 'Digitalisering: trends & tools voor haven en logistiek', een waardevol inzicht in de digitale toekomst van logistiek. De opleidingssessies gaan door in de ABC-Toren in Zeebrugge. De afdeling Transport & Logistiek van POM West-Vlaanderen is gehuisvest op de 6e verdieping en in volle voorbereiding voor de uitbouw van een onderzoeks- en demonstratiecel rond 'phyiscal internet'.

Bron: http://www.pomwvl.be/node/2147
Datum bronvermelding: 01/10/2019