KennisWest

Boost uw zaak samen met Westtoer!
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Bericht

Boost uw zaak samen met Westtoer!

Publicatiedatum 07/11/2019
Labels
Taal Nederlands
Redactie Westtoer
Bron: westtoer.be
Op 14 oktober 2019 organiseerde Westtoer voor de West-Vlaamse kampeersector een kick-off infosessie over hun project Toeristische Businessmodellen Booster. Dit project biedt de mogelijkheid om in te stappen in een nieuw begeleidingstraject waarbij u als ondernemer advies krijgt om aan de slag te gaan met een nieuw of aangepast businessmodel voor u…

Op 14 oktober 2019 organiseerde Westtoer voor de West-Vlaamse kampeersector een kick-off infosessie over hun project Toeristische Businessmodellen Booster. Dit project biedt de mogelijkheid om in te stappen in een nieuw begeleidingstraject waarbij u als ondernemer advies krijgt om aan de slag te gaan met een nieuw of aangepast businessmodel voor uw zaak.

Vanuit Westtoer worden volgende werkthema’s naar voor geschoven als aanknopingspunt voor uw deelname: werken met big data (klantengegevens), arbeidsorganisatie, milieu- en duurzaamheid, technologische innovatie, seizoensgebondenheid, blurring (diversificatie en branchevervaging) en de deeleconomie.

Uiteraard kunnen geïnteresseerde ondernemers steeds via een eerste gesprek te weten komen hoe hun eigen ideeën, wensen en knelpunten eventueel meegenomen kunnen worden onder één van de genoemde werkthema’s.

Bron: RECREAD-Nieuwsbrief 6/11/2019