Bericht
West-Vlaanderen - De gedreven provincie
Alle 64 West-Vlaamse gemeenten nemen deel aan provinciale campagne ‘Ik zomer West-Vlaams’

Alle 64 West-Vlaamse gemeenten nemen deel aan provinciale campagne ‘Ik zomer West-Vlaams’

Publicatiedatum 18-06-2020
Labels
Alle 64 West-Vlaamse gemeenten hebben bij de Provincie West-Vlaanderen een dossier ingediend naar aanleiding van de campagneoproep 'Ik zomer West-Vlaams'. In haar zitting van donderdag 18 juni heeft de deputatie van de Provincie West-Vlaanderen goedkeuring gegeven aan 64 gemeentelijke voorstellen voor een West-Vlaamse zomer met extra beleving op e…

Alle 64 West-Vlaamse gemeenten hebben bij de Provincie West-Vlaanderen een dossier ingediend naar aanleiding van de campagneoproep 'Ik zomer West-Vlaams'.

In haar zitting van donderdag 18 juni heeft de deputatie van de Provincie West-Vlaanderen goedkeuring gegeven aan 64 gemeentelijke voorstellen voor een West-Vlaamse zomer met extra beleving op een coronaveilige manier. Dit gemeentelijk aanbod wordt, samen met tal van provinciale activiteiten en uittips die eveneens coronaproof zijn, op een website aangeboden onder de noemer ‘Ik zomer West-Vlaams’. De website wordt eind juni gelanceerd.

Heel wat West-Vlamingen zullen de vakantie in eigen provincie doorbrengen. De Provincie wou, samen met haar agentschappen Westtoer, POM en INAGRO, een duwtje in de rug geven van de gemeenten die een extra inspanning leveren om een recreatief en coronaproof aanbod uit te werken voor de eigen inwoners en de bezoekers. Alle 64 West-Vlaamse gemeenten gingen in op de steunmaatregel die eind april in de provincieraad werd aangekondigd. De Provincie trekt hiervoor 1 euro per inwoner uit, in totaal dus 1,2 miljoen euro.

Bron: https://www.west-vlaanderen.be/artikel/alle-64-west-vlaamse-gemeenten-nemen-deel-aan-provinciale-campagne-ik-zomer-west-vlaams
Datum bronvermelding: 18/06/2020